Select Page

CASE – ZOUTMAN

Zoutman doet, als lid van Clementine Support, doorheen het jaar regelmatig beroep op onze videoservices. De inhoud varieert naargelang de behoefte, Clementine’s spontane input van ideeën of last-minute opportuniteiten.

Toen Zoutman bijvoorbeeld een nieuwe technieker zocht, slaagden we er samen in om de vacature leuk in te pakken én meteen ook het verhaal achter Zoutman te vertellen:

Cijfers, statistieken en USP’s pasten dan weer beter in een strakker format. Een combinatie van krachtige bullet points en indrukwekkende visuals leverde deze overtuigende corporate movie op:

Maar bij Zoutman draait het niet alleen maar rond productie. Deze aftermovie, een mooie herinnering aan de Zoutman-familiedag, getuigt van een positieve sfeer onder collega’s:

Ook de opening van het nieuwe kantoor – warme collegiale sfeer inclusief – legden we vast op beeld:

De effectieve werkomgeving tonen is altijd een doeltreffende manier om potentiële nieuwe werknemers aan te spreken. Dat is dan ook precies waar we op focusten in deze vacaturevideo voor technisch operator:

Dat vacaturevideo’s erg effectief zijn binnen personeelsstrategie, bewees de grote instroom aan sollicitanten die onderstaande vacaturevideo opleverde – 12 kandidaten in 24 uur tijd!

Niets zo doeltreffend als een geslaagde testimonial. Daarom getuigde brouwerij Huyghens over welke verbeteringen de samenwerking met Zoutman bracht, zowel voor de smaak van het bier als voor stockruimte en duurzame afvalbeperking:

Deze video vat nog eens alles samen dat we voor Zoutman konden betekenen: